A. Kovac, M. Skendrovic Babojelic, N. Pavicic, S. Voca, N. Voca, N. Dobricevic, A. M. Jagatic Korenika, Z. Sindrak
págs. 1-6
págs. 7-14
J.M. Miranda, A. Mondragón, José Antonio Rodríguez Suárez, Mónica Guarddon García, C. Nebot, Carlos Andrés Galán Vidal, Claudia Coronel Olivares
págs. 15-21
Antioxidant characteristics of Dichrostachys glomerata spice extracts
D. Kuate, B.C.O. Etoundi, Y.B. Soukontoua, J.L. Ngondi, J.E. Oben
págs. 23-37
págs. 39-47
Luis Guillermo Hernández Montiel, C. P. Larralde Corona, S. Vero, M.G. López Aburto, J. L. Ochoa, F. J. Ascencio Valle
págs. 49-56
D.M.A. Molina Quijada, L. A. Medina Juárez, Gustavo A. González Aguilar, R.M. Robles Sánchez, N. Gámez Meza
págs. 57-63
Partial characterization of 5'-nucleotidase from giant squid (Dosidicus gigas) mantle
R. Pacheco Aguilar, V.M. Ocaño Higuera, Josafat Marina Ezquerra Brauer, Francisco Javier Castillo Yáñez, G. García Sánchez, Enrique Márquez Ríos
págs. 65-71
págs. 73-78
Artificial neural networks: a promising tool to evaluate the authenticity of wine
Gonzalo Astray Dopazo, Juan Javier Castillo Sánchez, A.K. Seçkin, Juan Ángel Ferreiro Lage, Juan Francisco Gálvez Gálvez, Juan Carlos Mejuto Fernández
págs. 73-78
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados