Periodo de publicación recogido
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L. Silva Cristobal, Perla Osorio Díaz, Juscelino Tovar, Luis Arturo Bello Pérez
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 8, Nº. 1, 2010, págs. 7-14
Pasta adicionada con harina de garbanzo: composición química, digestibilidad in vitro del almidón y predicción del índice glucémico
Perla Osorio Díaz, Edith Agama Acevedo, M. Mendoza Vinalay, Juscelino Tovar, Luis Arturo Bello Pérez
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, ISSN 1135-8122, Vol. 6, Nº. 1, 2008, págs. 6-12
A. García, Emperatriz Pacheco-Delahaye, Juscelino Tovar, Elevina Pérez
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, ISSN 1135-8122, Vol. 5, Nº. 5, 2007, págs. 384-393
Proximal composition and in vitro digestibility of starch in lima bean (Phaseolus lunatus) varieties
Luis Arturo Bello Pérez, Sonia G. Sáyago-Ayerdi, Carolina E Chávez-Murillo, Edith Agama Acevedo, Juscelino Tovar
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 87, Nº 14, 2007, págs. 2570-2575
Chemical composition and in vitro starch digestibility of corn tortillas with added amaranth flour
José Juan Islas-Hernández, J Rodolfo Rendón-Villalobos, Edith Agama Acevedo, Juscelino Tovar, Luis Arturo Bello Pérez
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 87, Nº 12, 2007, págs. 2348-2352
In vitro starch digestibility of fresh and sun-dried faba beans (Vicia faba L.)
Luis Arturo Bello Pérez, José Juan Islas-Hernández, J Rodolfo Rendón-Villalobos, Edith Agama Acevedo, Leticia Morales Franco, Juscelino Tovar
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 87, Nº 8, 2007, págs. 1517-1522
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