In Commemorian of Dr. Mercedes Sonia García-Falcón (1969-2010): expert in food quality and safety
pág. 251
Dyes and biomimetic systems: detergency and food industry
Gonzalo Astray Dopazo, Antonio Cid Samamed, José Antonio Manso García, Óscar Moldes Figueiral, Jorge Morales Vilanova, J. Quintás
págs. 252-256
Susana González Manzano, Montserrat Dueñas, Felipe Surco Laos, María Hidalgo, Ana María González Paramás, Celestino Santos Buelga, Sonia de Pascual-Teresa Fernández
págs. 257-264
Chemical composition of snow crab shells (Chionoecetes opilio)
María Asunción Lage Yusty, María Vilasoa Martínez, Susana Álvarez Pérez, J. López Hernández
págs. 265-270
Analyzing the time-to-detection - generation time relationship of Escherichia coli
A.J.S. Eduardo, E.J. Quinto, M.J. Castro, Maria Teresa Mora Ventura
págs. 271-277
Evaluation of wine vinasses as alternative nutrients in biotechnological processes
José Manuel Salgado Seara, Noelia Rodríguez, Belén Max Carrera, Belinda Pérez, Raquel Rodríguez, Sandra Cortés Diéguez, J. M. Domínguez Domínguez
págs. 278-281
Biorefinery processes for the integral valorization of agroindustrial and forestal wastes
José Luis Alonso González, Herminia Domínguez González, Gil Garrote Velasco, M. José González Muñoz, Beatriz Gullón Estévez, Andrés Moure Varela, Valentín Santos Reyes, Carlos Vila Babarro, Remedios Yáñez Díaz
págs. 282-289
R. Ferrer Gallego, José Miguel Hernández Hierro, Julián C. Rivas Gonzalo, María Teresa Escribano Bailón
págs. 290-294
págs. 295-300
págs. 301-306
Modelling the enzymatic activity of two lipases isoenzymes commonly used in the food industry
Nelson Pérez Guerra, María Antonia Pernas Carralero, Lorenzo Miguel Pastrana Castro, Ana María Torrado Agrasar, Montserrat Míguez Bernárdez, Clara Fuciños González, Natalia Estévez Telle, Cristina Sobrosa, Roberto González González, Juan Pablo Fuciños González, María Luisa Rúa Rodríguez
págs. 307-313
Presencia de bifenilos policlorados en peces de la presa República Española en Tamaulipas, México
R. Uresti Marín, J.C. Gutiérrez González, J.C. Ruíz Flores, Joel Gutiérrez Lozano, José A Ramírez-de León
págs. 314-318
M.A. Lago, Ana I. Rodríguez Bernaldo de Quirós, Raquel Sendón García, A. T. Sanches Silva, H. S. Costa, Dalia Isabel Sánchez Machado, Jaime López Cervantes, H. Soto Valdez, G. Aurrekoetxea, I. Angulo, Perfecto Paseiro Losada
págs. 319-328
Rosa María González Rodríguez, Carmen González Barreiro, Raquel Rial Otero, Jorge Regueiro, Ana María Torrado Agrasar, Elena Martínez Carballo, Beatriz Cancho Grande
págs. 329-334
A. Samuel, J.M. Miranda, Mónica Guarddon García, C. Nebot, María del Pilar Calo Mata, A. Cepeda, Carlos Manuel Franco Abuín
págs. 335-341
El conflicto del uso del suelo y la calidad de los alimentos
Pilar Pérez Rodríguez, Esther de Blas Varela, Benedicto Soto González, Francisco Xabier Pontevedra Pombal, Eugenio López Periago
págs. 342-350
Benefits and limitations of food processing by high-pressure technologies: effects on functional compounds and abiotic contaminants
Zamantha Escobedo Avellaneda, Mirian Pateiro Moure, Nattaporn Chotyakul, J.Antonio Torres, J. Welti Chanes, Concepción Pérez Lamela
págs. 351-364
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