págs. 1328-1334
C.-K. Lin, C.-L. Hung
págs. 1335-1343
Y. Yoon, J. D. Stopforth
págs. 1344-1352
Internalization of Bacterial Pathogens in Tomatoes and Their Control by Selected Chemicals
S. Alvarado-Casillas, N. E. Martinez-Gonzales, M. O. Rodriguez-Garcia, L. S. Ibarra-Sanchez
págs. 1353-1358
G. M. Richards, L. R. Beuchat
págs. 1359-1364
M. Islam, S. C. Phatak, Michael P. Doyle
págs. 1365-1370
Efficacy of Chlorine Dioxide Gas as a Sanitizer of Lettuce Leaves
M. Costello, S.-Y. Lee
págs. 1371-1376
págs. 1377-1383
P. L. Schmidt, A. M. O Connor
págs. 1384-1388
págs. 1389-1393
R. Y. Murphy, L. K. Duncan, E. M. Martin
págs. 1394-1402
págs. 1403-1407
págs. 1408-1416
págs. 1417-1428
Influence of Calcium Lactate on the Fate of Spoilage and Pathogenic Microorganisms in Orange Juice
J.-Y. Yeh, E. Hoogetoorn
págs. 1429-1432
N. P. Christie, J. T. LeJeune
págs. 1433-1437
M. Dufour, R. S. Simmonds
págs. 1438-1443
R. Lee, M. E. Beatty, A. K. Bogard, C.; EHS-Net Working Group Selman
págs. 1444-1450
págs. 1451-1456
Autoinducer-2-like Activity Associated with Foods and Its Interaction with Food Additives
Michael E. Hume, S. D. Pillai, L. Lu
págs. 1457-1462
Campylobacter Colonization of Sibling Turkey Flocks Reared under Different Management Conditions
N. Reimers, K. Smith, H. J. Barnes
págs. 1463-1468
págs. 1469-1475
Campylobacter Prevalence in Lactating Dairy Cows in the United States
R. B. Harvey, R. E. Droleskey, T. S. Edrington, C. L. Sheffield
págs. 1476-1479
A. Bangtrakulnonth, S. Vadhanasin
págs. 1480-1483
págs. 1484-1488
págs. 1489-1493
R. H. Madden, K. A. Murray
págs. 1494-1496
M. L. Bari, Y. Inatsu, S. Kawasaki
págs. 1497-1500
Control of Escherichia coli O157:H7 with Sodium Metasilicate
J. K. O Brien, G. H. Weber
págs. 1501-1506
The BAX PCR Assay for Screening Listeria monocytogenes Targets a Partial Putative Gene Imo2234
A. Hughes, W. Zhang
págs. 1507-1511
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados