Biochemical evaluation of protein fractions from physic nut (Jatropha curcas L.)
L. Peralta Flores, S. Gallegos Tintoré, Javier Solorza-Feria, G. Dávila Ortíz, Luis A. Chel Guerrero
págs. 253-259
págs. 260-266
págs. 267-273
Enzymatic acidolysis of triolein with palmitic and caprylic acids: Optimization of reaction parameters by response surface methodology
págs. 274-283
Apparent and quantitative loss of fatty acids and triacylglycerols at frying temperatures
O. Berdeaux, S. Marmesat, J. Velasco, María Carmen Dobarganes García
págs. 284-289
págs. 290-295
págs. 296-302
págs. 303-312
págs. 313-320
Tocopherols and phytosterols in sunflower seeds for the human food market
A. Fernández Cuesta, A. Nabloussi, José M. Fernández Martínez, Leonardo Velasco Varo
págs. 321-327
págs. 328-334
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados