Patrick Marek, Kumar Venkitanarayanan, Manoj Kumar Mohan Nair, Thomas Hoagland
págs. 1-7
T.K. Hansen, Virgílio Loureiro, L.R. Beuchat, A. Hugo, B. C. Viljoen, Tamás Deák, M. Jakobsen, A. Lourens-Hattingh, A. Knox, Manuel Malfeito-Ferreira, R. Vasdinnyei
págs. 9-14
Nancy Rijpens, Lieve Herman
págs. 15-22
The presence of Enterococcus, coliforms and E. coli in a commercial yeast manufacturing process
A. von Holy, S.S. O'Brien, D. Lindsay
págs. 23-31
J.P. Douet, A. Mouton, C. Dupré, G. Chevalier, D. Mabru, J.M. Ricard, B. Médina, M. Castroviejo
págs. 33-42
M.J. Hinojo, F.M. Valle-Algarra, M. Jiménez, A. Llorens, R. Mateo
págs. 43-54
Contribution of a selected fungal population to proteolysis on dry-cured ham
María J. Benito, Juan J. Córdoba, Alberto Martín, Félix Núñez Breña, Miguel Ángel Asensio Pérez
págs. 55-66
I. Lebert, A. Lebert, C.G. Dussap
págs. 67-78
Miguel Gueimonde, Abelardo Margolles, Clara González de los Reyes Gavilán, Luis Noriega, Borja Sánchez García
págs. 79-86
Koorosh MoezArdalan, Alijan Tabarraie, Mohammad-Mehdi Soltan-Dallal
págs. 87-91
Pentadiene production from potassium sorbate by osmotolerant yeasts
Begoña de Ancos, María José Valderrama Conde, P. Cano, E. Casas, José Martínez Peinado
págs. 93-96
M. Halm, T. Hornbæk, N. Arneborg, S. Sefa-Dedeh, L. Jespersen
págs. 97-103
pág. 105
págs. 106-107
pág. 106
págs. 107-108
págs. 109-111
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados