Prevalence of Bacillus cereus in dried milk products used by Chilean School Feeding Program
María de la O. Rodríguez, José M. Bastías, Manuel R. Gutiérrez, Juan E. Reyes
págs. 1-6
Effects of plant extracts on microbial growth, color change, and lipid oxidation in cooked beef
Juhee Ahn, Ingolf U. Grün, Azlin Mustapha
págs. 7-14
Defined multi-species semi-liquid ready-to-use sourdough starter
P. Arnault, R. Di Cagno, M. Gobbetti, P. Tossut, M. Gaggiano, P.F. Fox, M. De Angelis
págs. 15-24
Yeast species associated with the spontaneous fermentation of cider
R. Rodríguez Madrera, Rosa Pando Bedriñana, Belén Suárez Valles, Norman Fernández Tascón, Amparo Querol Simón
págs. 25-31
R. M. García-Gimeno, G. Zurera, Frank Devlieghere, J. Debevere, Annemie Geeraerd, K. Francois, J.F. Van Impe, A. Valero
págs. 32-43
S. Fadda, R. Talon, B. Gaillard-Martinie, M.N. Bellon-Fontaine, S. Leroy, S. Planchon
págs. 44-51
Microbiological characteristics of ¿androlla¿, a Spanish traditional pork sausage
José Manuel Lorenzo Rodríguez, Ana Parada Vázquez, María Inmaculada Franco Matilla, María del Camino García Fontán, Francisco Javier Carballo García
págs. 52-58
Reduction of counts of Listeria monocytogenes in cheese by means of high hydrostatic pressure
Sílvia de Lamo Castellví, Tomás López-Pedemonte, Artur Xavier Roig Sagués, Buenaventura Guamis López, María Manuela Hernández Herrero
págs. 59-66
Stacy Townsend, Catherine Loc-Carrillo, Stephen James Forsythe, Juncal Caubilla Barron
págs. 67-74
Multiplex PCR for the detection and identification of dairy bacteriophages in milk
B. del Rio, A.G. Binetti, M.A. Alvarez, M.C. Martín, M. Fernández, Alfonso Hernández Magadán
págs. 75-81
Parthiban Muthukumarasamy, Richard A. Holley
págs. 82-88
Azlin Mustapha, Kyungwha Lim
págs. 89-94
Felipe Ramon Portugal, Patricia Taillandier, Pierre Strehaiano, André Fuster
págs. 95-100
Nils Arneborg, Marina Karelina Nielsen
págs. 101-105
Ariena H. C. van Bruggen, Anna A. Visser, Aad J. Termorshuizen, Eelco Franz, Anne D. Van Diepeningen, Michel M. Klerks
págs. 106-112
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