In-package inhibition of E. coli O157:H7 on bulk Romaine lettuce using cold plasma
Sea C. Min, Si Hyeon Roh, Brendan A. Niemira, Glenn Boyd, J. E. Sites, Joseph Uknalis, Xuetong Fan
págs. 1-6
págs. 7-18
págs. 19-24
Daniela Campanella, Carlo Giuseppe Rizzello, Cristina Fasciano, Giuseppe Gambacorta, Daniela Pinto, Barbara Marzani, Nicola Scarano, Maria De Angelis, Marco Gobbetti
págs. 25-35
págs. 36-43
Reassessment of Cronobacter spp. originally isolated as Enterobacter sakazakii from infant food
Ömer Akineden, Vanessa Heinrich, Madeleine Gross, Ewald Usleber
págs. 44-50
Alyzza Marie B. Calayag, Phyllis Anne P. Paclibare, Pauline Dianne M. Santos, Corinne Aimee C. Bautista, Windell L. Rivera
págs. 51-56
Bacterial communities of fresh goat meat packaged in modified atmosphere
Elia María Carrizosa de la Cruz, María José Benito Bernáldez, Santiago Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Alejandro Hernández León, María Carmen Villalobos Rivera, Alberto Martín González, María Guía Córdoba Ramos
págs. 57-63
Christoph Jans, Axel Merz, Sophia Johler, Mario Younan, Sabine A. Tanner, Dasel Wambua Mulwa Kaindi, John Wangoh, Bassirou Bonfoh, Leo Meile, Taurai Tasara
págs. 64-73
págs. 74-82
págs. 83-94
págs. 95-104
Luana Tombini Decol, Letícia Sopeña Casarin, Claudia Titze Hessel, Ana Carolina Fösch Batista, Ana Allende, Eduardo César Tondo
págs. 105-113
págs. 114-121
Dipendra Thapaliya, Brett M. Forshey, Jhalka Kadariya, Megan K. Quick, Sarah Farina, Ashley O Brien, Rajeshwari Nair, Amos Nworie, Blake Hanson, Ashley Kates, Shylo Wardyn, Tara C. Smith
págs. 122-129
Alizée Guérin, Helene Thorsen Rønning, Claire Dargaignaratz, Thierry Clavel, Véronique Broussolle, Jacques Mahillon, Per Einar Granum, Christophe Nguyen-The
págs. 130-135
págs. 136-148
págs. 149-159
Bacterial ecology of artisanal Minas cheeses assessed by culture-dependent and -independent methods
Luana Martins Perin, Maria Luisa Savo Sardaro, Luís Augusto Nero, Erasmo Neviani, Monica Gatti
págs. 160-169
Effects of glucose and oxygen on arginine metabolism by coagulase-negative staphylococci
María Sánchez Mainar, Fréderick Matheuse, Luc De Vuyst, Frédéric Leroy
págs. 170-178
págs. 179-184
Campylobacter jejuni survival in a poultry processing plant environment
Lourdes García Sánchez, Beatriz Melero Gil, Isabel Jaime Moreno, Marja-Liisa Hänninen, Mirko Rossi, Jordi Rovira Carballido
págs. 185-192
págs. 193-204
págs. 205-212
Toxoplasma gondii in raw and dry-cured ham: The influence of the curing process
Laura Herrero, Mª Jesús Gracia Salinas, C. Pérez Arquillué, Regina Lázaro, Antonio Herrera Marteache, Susana Bayarri
págs. 213-220
págs. 221-230
Evaluation of virulence genes in Yersinia enterocolitica strains using SYBR Green real-time PCR
Maria Francesca Peruzy, Nicoletta Murru, Anna Giannina Perugini, Federico Capuano, Elisabetta Delibato, Raffaelina Mercogliano, Hannu Korkeala, Yolande Therese Rose Proroga
págs. 231-235
págs. 236-243
Barbara Speranza, Angela Racioppo, Luciano Beneduce, Antonio Bevilacqua, Milena Sinigaglia, Maria Rosaria Corbo
págs. 244-253
págs. 254-263
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados