L. R. Beuchat, A. B. Burnett
págs. 1459-1465
M. M. Brashears
págs. 1466-1471
K. L. Mattick, F. Jorgensen
págs. 1472-1476
L. R. Beuchat, L. J. Harris
págs. 1477-1482
Survival of Salmonella spp. and Escherichia coli O157:H7 on Fresh and Frozen Strawberries
S. A. Yamamoto, D. M. Knudsen
págs. 1483-1488
S. L. Holliday, A. J. Scouten, L. R. Beuchat
págs. 1489-1495
Prevalence of Antimicrobial Resistance in Salmonellae Isolated from Market-Age Swine
L. A. Farrington
págs. 1496-1502
K. M. Bischoff
págs. 1503-1509
Combined Effect of Water Activity and pH on the Inhibition of Escherichia coli by Nisin
P. Cerrutti, M. R. Terebiznik
págs. 1510-1514
P. C. Nedoluha
págs. 1515-1520
págs. 1521-1526
Heat Treatment Adaptations in Clostridium perfringens Vegetative Cells
M. H. Tunick, J. S. Novak, V. K. Juneja
págs. 1527-1534
págs. 1535-1541
J. Knowles, S. Roller
págs. 1542-1548
R. Y. Murphy, L. K. Duncan, E. R. Johnson
págs. 1549-1555
Identification of Bacteria Crucial to Histamine Accumulation in Pacific Mackerel during Storage
D.-S. Chang, K. G. Field, S.-H. Kim
págs. 1556-1564
A Rapid Assay for Detecting Sulfonamides in Tissues of Slaughtered Animals
W. D. Black, R. Braham
págs. 1565-1573
Quality of Irradiated Alfalfa Sprouts
X. Fan, D. W. Thayer
págs. 1574-1578
Heated Scallop-Shell Powder Slurry Treatment of Shredded Cabbage
J. Sawai, M. Satoh, M. Horikawa
págs. 1579-1583
A. Gelman, V. Drabkin, L. Glatman
págs. 1584-1591
págs. 1592-1596
T. G. M. Bauters, L. Sibanda, S. De Saeger
págs. 1597-1602
M. Z. Al-Julaifi
págs. 1603-1606
págs. 1607-1609
G. A. Barkocy-Gallagher, D.-H. Kang
págs. 1610-1612
Shiga Toxin-Producing Escherichia coli in Beef Heifers Grazing an Irrigated Pasture
H. S. Hussein, B. H. Thran
págs. 1613-1616
págs. 1617-1620
M. E. Escudero, A. M. S. de Guzmán, G. I. Favier
págs. 1621-1623
D. W. Thayer
págs. 1624-1626
Rosa Capita González, Carlos Alonso Calleja, María del Camino García Fernández, Benito Moreno García
págs. 1627-1630
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados